Kuvagalleria stressin lievitykseen: Maailman kauneimmat

Kävin eilen työhaastattelussa (Vasemmistonuorten tiedottaja / Libero-lehden päätoimittaja). Kompetenssia löytyy ja olen ollut järjestön jäsen vuodesta 2007. En saanut paikkaa, vaikka olin heistä ”vahva hakija”. Purskahdin itkuun eilen toimituksessa. En tiedä näkikö kukaan. Harmitti. Vitutti. Stressasi.

Luin joskus tutkimuksesta, jonka mukaan söpöt kissavideot vähentävät stressiä. Siksi niitä kannattaa katsoa myös työpäivän aikana. Kokosin stressipäivien ja päivien, joiden aikana tekisi mieli vaan kiroilla, varalle itselleni katsottavaksi stressitasoa vähentävän kuvakollaasin. Kissavideoiden sijaan stressiäni lieventää kauniiden ihmisten katsominen. Tässä kollaasissa on ihastukseni kohteita niin varhaisteini-iältäni vuodelta 1996 (Leonardo) kuin muutamaa vuotta myöhemmältä teini-iältä (Neil, Brian, Richey, Henrik…). Myös uusia tuttavuuksia löytyy (Pierre, James, Kit…). Niin ja tietysti oma aviomies. Aivan ensimmäinen rakkauteni (taisin olla 4-5-vuotias) oli muuten Martti Katajisto prinssi Florestanin roolissaan Suomi-Filmissä Prinsessa Ruusunen. Rentouttavia hetkiä!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s