Joko olen some-guru?

Tein comebackin Yle Urheilun leipiin vajaan kuukauden tauon jälkeen yleisurheilun EM-kisojen ajaksi. Työnkuvaani kuuluivat jälleen videoiden leikkaaminen, juttujen kirjoittaminen ja vielä enenevissä määrin somettaminen.

Kuuden päivän lähes 40 suomalaisurheilijan jokaisen suorituksen sekä kaikkien lajien mitalikolmikkojen suoritusten leikkaamiseen vei toki jo itsessään  melkoisesti aikaa. Olikohan se keskiviikko, kun menin töihin klo 11 ja pääsin pois klo 01. Toki pitkien päivien välissä sain muutaman tunnin levätä, eli käydä salilla ja syömässä. Jotenkin tällaiset rykäyksittäin tehdyt työpätkät sopivat minulle hyvin. Mieluummin istun yhden viikon 11-01 toimituksessa ja lomailen pari viikkoa, kuin istuisin siellä joka päivä 9-17.

Tekniikka pelasi ja saimme videot kaikkien uutisten kylkeen nopeasti. Areenan tilastojen mukaan tein videoita kuuden päivän aikana yhteensä 135 kappaletta. Yksi lemppareistani oli melkoinen savotta, eli 42 minuutin videokooste, johon leikkasin kaikki suomalaissuorituksen (joita oli yli sata) yhteen videoon!

Antti Ruuskanen Yle AreenaMaanantaina sain ilahduttavaa postia Yle Urheilun Facebook-analytiikasta. Sen mukaan FB-sivut tavoittivat EM-viikolla lähes 700 000 henkilöä ja nousua tavoittavuudessa oli edellisviikkoon nähden 65 prosenttia. Vaikka toki tämä jo itsessään ilahduttaa, hienointa oli lukea sähköpostista tämä kohta (kopsattu meilistä, outo kirjoitusasu johtuu siitä + sensuroitu suorat linkit):

”Paras postaus eli päivitys, joka tavoitti suurimman yleisön Facebookissa (linkki poistettu)

-> hän sen teki: Maria Rautio

Toiseksi paras postaus on tämä (linkki poistettu) ja sen teki Maria Rautio”

Että silleen! Joko saan kutsua itseäni some-guruksi?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s