Elokuvat

batmannettiSuomessa tehdään Batman-elokuvaa – Helsingin kadut muuttuvat Gotham Cityksi
Ensimmäistä suomalaista Batman-elokuvaa työstetään parhaillaan pääkaupunkiseudulla. Kyseessä ei kuitenkaan ole suuren budjetin Hollywood-tuotanto, vaan elokuva-alan ammattilaisen ei-kaupallinen lyhytelokuva. Vaikka Batmanin tekijänoikeudet kuuluvat hahmon luoneelle DC Entertainmentille sekä sen elokuvaoikeudet Warner Bros. -tuotantoyhtiölle, eivät suomalaistekijät ole huolissaan elokuvansa mahdollisista seurauksista.

hobittiYleX elokuvissa: Suosittelen herkimmille matkapahoinvointilääkkeet messiin Hobitti-leffaan
Näpsäkästi 12.12.2012 kello 00:12 Suomen ensi-iltansa saava Hobitti – Odottamaton matka tempaisi katsojan sfääreihinsä – ehkä vähän turhankin riuskasti. Mitään suurempaa elokuvahistoriaa elokuvan käsikirjoitus ainakaan ei tule luomaan, mutta tehtävänsä elokuva täytti ja jätti fanitytön tyytyväiseksi odottelemaan trilogian toista osaa Hobitti – Smaugin autioittama maa.

kamera2 (1)”Näytöstä valvotaan pimeänäkökiikareilla” – näin elokuvien salakuvaaminen estetään Suomessa
Elokuvien ennakkonäytöksiä valvotaan pimeänäkökiikareilla ja tavallisissa näytöksissä puututaan kuvaamiseen jonkin verran. Finnkinon mukaan salakuvaaminen ei kuitenkaan ole Suomessa suuri ongelma. Finnkinon edustajien mukaan elokuvien salakuvaaminen piraattikäyttöön on Suomessa erittäin harvinaista, jopa olematonta. Elokuvayhtiöt kuitenkin vaativat joidenkin elokuvien kohdalla järeämpiä turvatoimia.

TavarataivasTässäkö vuoden Kovasikajuttu – Tavarataivas-dokumentti kansainväliseen esitykseen
Tänään Helsingin DocPoint-dokumenttifestivaaleilla ensi-iltansa saava kotimainen Tavarataivas on yksi festarien kysytyimmistä. Elokuvan ohjaaja kertoi sen myös saaneen kansainvälisen agentuurin ja tv-diilejäkin on sovittu. Tuotantoyhtiössä työskentelevä Luukkainen kertoi idean tavarasta luopumiseen syntyneen ahdistuksesta tavaraan.

HiltonjanneKahdeksan vuotta nuorisoasuntolassa asunut: Tämä paikka vie sielun (Virpi Suutarin Hilton!-dokumentista)
Helsingin Herttoniemessä sijaitsevassa Hiltonissa ei ole kultaisia vessapaperitelineitä eikä minibaarista löydy Moët-samppanjaa. Sen sijaan päihdeongelmat, rahattomuus ja elämän suunnattomuus tulevat vastaan jo respassa. Helsingin DocPoint-dokumenttielokuvafestivaaleilla esitetty Virpi Suutarin tuore dokumenttiohjaus on koskettava, viiltävä kuvaus Itä-Helsingissä sijaitsevan Nuorisosäätiön Hiltoniksi kutsutun vuokra-asuntolan nuorista asukkaista.

hannu2YleX katsasti Pihla Viitalan Hollywood-debyytin: Ennalta-arvattava ja surkea elokuva
Hannu ja Kerttu kasvoivat aikuisiksi ja uuniin työntämisen sijaan räiskivät noitia sarjatuliaseilla. Ennalta-arvattavan ja pitkästyttävän Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvan kannattaa käydä katsomassa ainoastaan yhdestä syystä. Suomalaisnäyttelijä ei ole koskaan aiemmin ollut näin suuressa roolissa Yhdysvaltojen viikonlopun katsotuimmassa elokuvassa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s