Kaikki juttunäytteet

Olen kerännyt alle parhaimpia juttunäytteitä uraltani. Päävalikosta voi myös valita tarkasteltavaksi yhden aihealueen kerrallaan.

YHTEISKUNTA

Jussi muutti konttiin – tässäkö ratkaisu opiskelijoiden asuntopulaan?
Helsingissä opiskelija-asuntoihin on pahimmillaan yli 7 000 opiskelijan jono. Konttiasunnot voisivat tarjota kodin jopa tuhannelle.  Jussi Nuortimo muutti Helsingin valtiotieteellisen tiedekunnan pihalla kököttävään, 23,5 neliön kokoiseen entiseen merikonttiin reiluksi neljäksi viikoksi.

rahat_620Näin törkeästi nuoren työntekijän työehtoja voidaan polkea – Kaisa kolme vuotta kassalla ilman sopimusta
Kaisa työskenteli franchising-liikkeessä kolme vuotta suullisella sopimuksella ennen kirjallisen sopimuksen saamista. Palkkaa maksettiin jatkuvasti alle TES:n eikä lomarahoja kertynyt penniäkään. Ammattiliiton mukaan tapaus ei ole mitenkään harvinainen.

pussyriotVenäläinen toimittaja: Pussy Riotin vangitseminen oli Putinin henkilökohtainen kosto
Arvostetun brittilehti The Guardianin kirjeenvaihtaja Luke Harding, kolumnisti Antti Rautiainen ja toimittaja Oksana Tselyseva keskustelivat Helsingin Kirjamessuilla muun muassa Pussy Riot -ilmiöstä. Suomessa nykyisin asuvan, Venäjältä karkoitetun aktivisti-punkkari DJ Stalingradin oli myös tarkoitus puhua tilaisuudessa. Mies kuitenkin jäi lomamatkallaan Espanjan poliisin haltuun.

T-shirt-VectorSuomalaistoimittaja jäljitti kympin maksaneen t-paidan tehtaan – tuntipalkka 20 senttiä
YleX Etusivun vieraana kävi ulkomaantoimittaja Heikki Aittokoski, joka jäljitti kirjassaan Narrien laiva Seppälästä kympillä ostamansa paidan valmistaneen tehtaan. Aittokoski löysi tehtaan Bangladeshista, jossa tekstiilityöläisen tuntipalkka on 20 senttiä tunnissa.

rmnmd-logo-amnesty-2560x1600Amnestyn toiminnanjohtaja: Hyväntekeväisyysjärjestöjen pitäisi ottaa neutraalimpi asema
Ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin pitkäaikaisen Suomen toiminnanjohtaja Frank Johanssonin mielestä hyväntekeväisyysjärjestöjen tulisi ennemmin tukea ja vahvistaa ihmisoikeuspuolustajia ympäri maailmaa, kuin esittäytyä itse pelastajina.

P1010012Transpoika Lauri ei osannut kasvaa naiseksi
Lauri Punamäki syntyi tytöksi, mutta ei tunne olevansa nainen. Punamäen tunne omasta sukupuolesta ei vastaa hänen kehoaan. Hän tietää varmasti, ettei ole nainen, muttei koe myöskään voimakasta miehisyyden tunnetta. Millaista on kokea sukupuoliristiriitaa?

Evira ei tyrmää ötökkäruokia: Hyönteisissä on potentiaalia uudeksi elintarvikkeiden raaka-aineeksi
Ötököiden elintarvikekäytöstä on pöhisty pitkään. YK:n mukaan proteiinipitoinen ja ympäristöystävällinen ötökkäruoka voisi jopa olla ratkaisu maapallon ravinto-ongelmaan. Suomessa sirkkanugetteja tai jauhomatopihvejä kuitenkin nähdään kaupoissa vasta, kun EU:n tämänhetkinen uuselintarvikkeita koskeva asetus muuttuu.

YMPÄRISTÖ

Pääkirjoitus: Tilastojen monta luontoapuu
Nuorten Luonto rakentuu joka numerossaan jonkin teeman ympärille, tällä kertaa energian. Olemme aikaisemmin käsitelleet energia-aiheita Virtaa! -teemanumerossamme vuonna 2012 ja neljässä vuodessahan energiatuotanto on ehtinyt ottaa hurjia harppauksia. Tai hetkinen, onko?

sonjaSonja Hyppänen – suoran toiminnan valaanpelastusta maailman merillä
Suomalainen Sea Shepherd -aktivisti Sonja Hyppänen piipahti keväällä Suomessa, kun hän oli kiertänyt maailman meriä lähestulkoon kaksi vuotta mertensuojelujärjestön aluksella.

ilkeaParas vastamainos valittiin – piikkejä Ikean ja McDonald’sin mainoskupliin
Vuonna 2005 ensimmäistä kertaa järjestetty Mainoskupla-vastamainoskilpailu valitsi tänä vuonna parhaaksi vastamainokseksi työryhmä Mambaliiton Ilkeä – Pannaan halvalla -videotyö. Vastamainos kritisoi hivenen ronskilla kielenkäytöllä höystettynä ruotsalaisen huonekalujätin alhaisia tuntipalkkoja kehitysmaissa.

greenpeacearcticsunrisealusGreenpeace aktivistien vangitsemisesta: Se oli merioikeuden vastainen teko
Greenpeacen aktivistiryhmä järjesti viime viikolla protestin Venäjällä arktista öljynporausta vastaan. Aktivistien joukossa oli myös yksi suomalainen. Greenpeacen mukaan tapauksen saama julkisuus on tärkeää, mutta se ei ole itseisarvo. Tapaus herättää Laakson mukaan myös laajemman kysymyksen merioikeudesta.

docventuresDocventures-kaksikko otti haasteen vastaan – ei lihaa eikä autoilua
Ympäristöasiantuntija Leo Stranius haastoi Docventures-kaksikon Luonto-Liiton ilmastolupaus-kampanjan hengessä tekemään ison muutoksen elintavoissaan. Miehet ottivat haasteen vastaan – Riku lupaa elää kuukauden kasvisruokavaliolla, Tunna puolestaan suostuu luopumaan kuukaudeksi yksityisautoilusta.

Roskisnalle Turun Sanomat(Ensimmäinen ikinä julkaistu juttuni – Turun Sanomat 10.2.2007)
Roskisnalle ei ole talviunilla
Roskisnalle ei hyväksynyt kohtaloaan sekajätteen joukkoon hylättynä leluna, vaan kömpi ylös roskiksesta, korjasi itsensä ja toimii nyt kierrätyksen puolestapuhujana. Kuusi vuotta sitten Perniön kierrätyskeskuksesta lähtenyt idea on poikinut lukuisia esiintymisiä tarhoissa ja ala-asteilla, sekä erilaisissa ympäristötempauksissa eri puolilla maata.

MUSIIKKI

adam2Adam Lambert naureskelee YleX:lle suomen kielen taitojaan – suutelusta tulikin susi
Adam Lambertin tuoreen Trespassing-albumin kansilehtisessä laulajatähti kirjoittaa erityiskiitoksen puolisolleen Sauli Koskiselle. Ihan nappiin ei kirjoituksen suomenkielinen osuus kuitenkaan mennyt. ”Oikeasti? Voi hitsi, suudella-sanaan tulee siis kaksi uuta? Kirjoitin sen vahingossa väärin”, Lambert hekottaa YleX:lle.

villevKuuntelimme HIMin odotetun Tears On Tape -albumin – reportaasi ennakkokuuntelusta
Helsinkiläisessä teollisuusperiferiassa piileskelevä, Suomen legendaarisin äänitysstudio Finnvox sai perjantaina 22. maalikuuta toimia HIM-yhtyeen huhtikuussa julkaistavan Tears On Tape -albumin ennakkokuunteluareenana. Täälläkö, peranautokorjaamoiden ja ranenröörijakarhupumppujen keskellä on kuuden vuosikymmenen aikana äänitetty niin NightwishinUltra Bran kuin Rauli Badding Somerjoenkin albumit?

lovexNOSTO8 000 kilometriä suosikkiartistin vuoksi – japanilaisfanit matkustavat Suomeen bändien perässä
YleX jututti kolmea tosifania, jotka matkustavat jopa vuosittain Japanista Suomeen katsomaan lempibändejään. Japanista löytyy muun muassa niin Lovexin, Neljän Ruusun kuin Popedankin tosifaneja.

jontteRuisrock pyörätuolista käsin: Paremmin nyt näkee keikat kuin ennen vammautumista
Tänä vuonna Ruisrock teki kymmenen saavutettavuuslupausta, joiden avulla liikuntarajoitteisten on helpompi festaroida. John Nordqvistille tämä oli viimeinen niitti lipunhankintaan. ”Tilaa on tullut kuin Mooseksen taikasauvalla”, Nordqvist kuvailee festarikansan suhtautumista pyörätuolilla kulkevaan.

jurassic-20120810-0489Placebo, Paloma, Kravitz… Kuka maksaa huilut ja viulut, kun huippukonsertti peruuntuu?
Kun artisti peruuttaa sovitun konsertin, on markkinointiin, paikkavuokriin, logistiikkaan ja työvoimaan saatettu käyttää jo kymmeniä tuhansia euroja. Parin kuukauden aikana keikkoja Placebosta Paloma Faithiin ja Lenny Kravitzista Frank Oceaniin on peruttu. Kuka kärsii taloudelliset tappiot? 

frnak

Brittitähti hämmästyi: Mitä, onko Children of Bodom tosiaan Suomesta?
Jurassic Rockissa sunnuntaina esiintyvä folk punk -artisti Frank Turner myöntää olevansa hevimiehiä. Turner kyselikin YleX:n Marialta, mitä muita suomalaisia hevibändejä on, ja yllättyi kuulemastaan. Eräs suomalainen hevimetal-bändi on miehen sydäntä lähellä.

TEKNOLOGIA

Retronic+Taiste+Ville+KaislaTurkulaisfirma kehitteli musiikin Instagramin
Mikko Harju ja Ville Kaisla eivät suostuneet muuttamaan pois Turusta töiden perässä, vaan perustivat oman, mobiilisovelluksiin erikoistuneen Taiste-suunnittelutoimiston muutama vuosi sitten. Taiste sai juuri markkinoille retrohenkisen, vinyylisoittimen soundia jäljittelevän mobiilisovelluksen. Harju ja Kaisla uskovat retroviehätyksen johtuvan kadotetusta nostalgiasta.

BitcoinsahkoinenrahaMikä ihmeen bitcoin? Verkkovaluutan lyhyt oppimäärä
Hakkerien luoma sähköisen valuutan pörssinotkahdukset ovat viime aikoina puhuttaneet uutisissa. Mutta mikä bitcoin, eli bittiraha oikein on?

comicMaailman vihatuimman fontin luoja kertoo: Näin Comic Sans syntyi
Vincent Connaren 20 vuotta sitten kehittelemä Comic Sans -fontti on monien mielestä fonttien maailmankaikkeuden rumin tekele. Sarjakuvamaisen fontin luoja puolusteli äskettäin tekosiaan. Vuonna 1993 Microsoftilla työskennellyt typografinen insinööri Vincent Connare on hyvin tietoinen kehittelemäänsä Comic Sans -fonttiin kohdistuvasta vihasta.

piratebayPerheenisän tilitys leviää verkossa: Tyttären Chisu-latailuista lähes tonnin lasku
Facebookissa on tänään levinnyt helsinkiläismiehen kertomus tämän 9-vuotiaan tyttären musiikkilatailusta, jonka seurauksena poliisit takavarikoivat tytön koneen. Kertomuksen mukaan isä oli vuosi sitten näyttänyt tyttärelleen muutamia hakukoneita, joista tämä voisi kuunnella Chisun uuden levyn kappaleita.

windows8Windowsin liiketoiminnan johtajan hurjat odotukset: Yli kaksi miljoonaa Windows 8 -päivitystä Suomessa
Muutamassa päivässä maailmanlaajuisesti uusia Windows-päivityspaketteja myytiin 4 miljoonaa kappaletta. Suomessa on 2,2 miljoonaa Windows 7 -konetta, joihin päivityksen voisi asentaa.

KIRJALLISUUS

liukkonen_kuvaaja_aki_roukala940x529Esikoiskirjailija Miki Liukkonen: Suomalaisessa kirjallisuudessa pitää uudistaa kaikki
Esikoisteoksensa Lapset auringon alla syksyllä julkaissut Miki Liukkonen haluaa uudistaa suomalaista kirjallisuutta mielikuvituksella ja erilaisuudella. Kirjallisuuspiireissä on jokunen vuosi kohuttu Miki Liukkosesta, joka voitti alle 20-vuotiaana J. H. Erkon kirjoituspalkinnon. Aiemmin runoja julkaissut 24-vuotias Liukkonen julkaisi syksyllä esikoisromaaninsa Lapset auringon alla, jolla Liukkonen toivoo saavansa myös nuoret kiinnostumaan kirjallisuudesta.

Jon NietosGame of Thrones -suomentaja: Suomalaiset kustantamot eivät olleet kirjasta kiinnostuneita
Kun kustantamot eivät kiinnostuneet Game of Thronesista, suomentaja Satu Hlinovsky päätti perustaa oman kustantamon. Idea George R. R. Martinin Game of Thrones -kirjasarjan suomentamisesta syntyi kymmenen vuotta sitten sairaspedillä.

ELOKUVAT

batmannettiSuomessa tehdään Batman-elokuvaa – Helsingin kadut muuttuvat Gotham Cityksi
Ensimmäistä suomalaista Batman-elokuvaa työstetään parhaillaan pääkaupunkiseudulla. Kyseessä ei kuitenkaan ole suuren budjetin Hollywood-tuotanto, vaan elokuva-alan ammattilaisen ei-kaupallinen lyhytelokuva. Vaikka Batmanin tekijänoikeudet kuuluvat hahmon luoneelle DC Entertainmentille sekä sen elokuvaoikeudet Warner Bros. -tuotantoyhtiölle, eivät suomalaistekijät ole huolissaan elokuvansa mahdollisista seurauksista.

hobittiYleX elokuvissa: Suosittelen herkimmille matkapahoinvointilääkkeet messiin Hobitti-leffaan
Näpsäkästi 12.12.2012 kello 00:12 Suomen ensi-iltansa saava Hobitti – Odottamaton matka tempaisi katsojan sfääreihinsä – ehkä vähän turhankin riuskasti. Mitään suurempaa elokuvahistoriaa elokuvan käsikirjoitus ainakaan ei tule luomaan, mutta tehtävänsä elokuva täytti ja jätti fanitytön tyytyväiseksi odottelemaan trilogian toista osaa Hobitti – Smaugin autioittama maa.

kamera2 (1)”Näytöstä valvotaan pimeänäkökiikareilla” – näin elokuvien salakuvaaminen estetään Suomessa
Elokuvien ennakkonäytöksiä valvotaan pimeänäkökiikareilla ja tavallisissa näytöksissä puututaan kuvaamiseen jonkin verran. Finnkinon mukaan salakuvaaminen ei kuitenkaan ole Suomessa suuri ongelma. Finnkinon edustajien mukaan elokuvien salakuvaaminen piraattikäyttöön on Suomessa erittäin harvinaista, jopa olematonta. Elokuvayhtiöt kuitenkin vaativat joidenkin elokuvien kohdalla järeämpiä turvatoimia.

TavarataivasTässäkö vuoden Kovasikajuttu – Tavarataivas-dokumentti kansainväliseen esitykseen
Tänään Helsingin DocPoint-dokumenttifestivaaleilla ensi-iltansa saava kotimainen Tavarataivas on yksi festarien kysytyimmistä. Elokuvan ohjaaja kertoi sen myös saaneen kansainvälisen agentuurin ja tv-diilejäkin on sovittu. Tuotantoyhtiössä työskentelevä Luukkainen kertoi idean tavarasta luopumiseen syntyneen ahdistuksesta tavaraan.

HiltonjanneKahdeksan vuotta nuorisoasuntolassa asunut: Tämä paikka vie sielun (Virpi Suutarin Hilton!-dokumentista)
Helsingin Herttoniemessä sijaitsevassa Hiltonissa ei ole kultaisia vessapaperitelineitä eikä minibaarista löydy Moët-samppanjaa. Sen sijaan päihdeongelmat, rahattomuus ja elämän suunnattomuus tulevat vastaan jo respassa. Helsingin DocPoint-dokumenttielokuvafestivaaleilla esitetty Virpi Suutarin tuore dokumenttiohjaus on koskettava, viiltävä kuvaus Itä-Helsingissä sijaitsevan Nuorisosäätiön Hiltoniksi kutsutun vuokra-asuntolan nuorista asukkaista.

hannu2YleX katsasti Pihla Viitalan Hollywood-debyytin: Ennalta-arvattava ja surkea elokuva
Hannu ja Kerttu kasvoivat aikuisiksi ja uuniin työntämisen sijaan räiskivät noitia sarjatuliaseilla. Ennalta-arvattavan ja pitkästyttävän Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvan kannattaa käydä katsomassa ainoastaan yhdestä syystä. Suomalaisnäyttelijä ei ole koskaan aiemmin ollut näin suuressa roolissa Yhdysvaltojen viikonlopun katsotuimmassa elokuvassa.

TELEVISIO

Iina-Kuustonen_ylexIina Kuustoselle jaettiin väärä Venla: En tiennytkään olleeni tässä mukana
Parhaan naisnäyttelijän Kultainen Venla -palkinto meni Iina Kuustoselle rooleistaan Putous jaHelsingin herra -sarjoissa. Venla-pystiään paremmin tarkasteltuaan Kuustonen huomasi kummia.

GameOfThrones_nainen.img_assist_custom-310x175Vihdoin se alkaa – tätä on luvassa Game of Thronesin kolmannella tuotantokaudella
Huippusuositun Game of Thronesin kolmas tuotantokausi alkaa Pohjois-Amerikassa tänään sunnuntaina 31. maaliskuuta. Varoitus! Juttu sisältää juonipaljastuksia.

apsialPasila-sarja päättyy – spin-offissa Kyösti Pöystin ääninäyttelijä vaihtuu
Animaatiosarja Pasilan vihoviimeinen osa nähdään torstaina TV2:lla 21. maaliskuuta. Ensi vuonna alkavassa Pasila 2.5. – The Spin-Offissa tutut hahmot kuitenkin jatkavat rikosten selvittämistä, mutta myös muutoksen tuulet puhaltelevat.

URHEILU

Sveitsin+Stephan+Lichtsteiner,+Fabian+Schaer+ja+Diego+Benaglio+Brasiliassa+2014Halailu ja läheisyys kuuluvat kentille – miksi homous on tabu jalkapallossa?
Jalkapallo mielletään heteronormatiiviseksi lajiksi, jossa homoseksuaalisuus mainitaan korkeintaan pukukoppien vitseissä. Brasilian MM-kisojen 736 pelaajasta yksikään ei ole kertonut avoimesti kuuluvansa mihinkään seksuaalivähemmistöön, vaikka avoimuuteen on kannustettu jopa YK:n tasolla. Miksi homoudesta vaietaan? Muuttuisivatko pelaajien tuuletustilanteet, joissa koskettaminen ja läheisyys kuuluvat asiaan, mikäli halattavana olisi homo?

Olympiahistorian surkein suoritus – mutta entä jos he olisivat pystyneet ennätyslukemiinsa?
Rion olympialaiset ovat olleet Suomelle historian surkeimmat, mikäli menestys lasketaan mitalien määrässä. Näistä kisoista mitalin matkalaukkuunsa pakkasi vain yksi urheilija, nyrkkeilijä Mira Potkonen. Mutta entä jos suomalaiset olisivat pystyneet parhaaseensa ja tekemään saman tuloksen kuin heidän ennätyksensä? Siinä tapauksessa olympialaisista olisi muistona kaksi mitalia keihäässä ja moukarikulta.

Cisse+Häkkinen+ja+Lionel+MessiKuin kaksi marjaa – tässä MM-kisapelaajien kaksoisolennot
Listasimme Yle Urheilun kisatoimituksessa Facebook-seuraajiemme avustuksella Brasialian jalkapallon MM-kisoissa palloa potkivien uroiden doppelgängerit eli kaksoisolennot. Galleriaa klikkaamalla saat lisätietoa!

Screen Shot 2014-07-17 at 01.06.08Riku Rantala: ”Brasilialaiset rakastavat jalkapalloa, mutta vihaavat näitä MM-kisoja”
Suurten tuloerojen Brasiliassa järjestetään huippukalliit MM-kisat, vaikka maan terveydenhoito, koulutus ja saniteettiasiat ovatkin retuperällä. Vaikka maailmanmatkaaja ja toimittaja Riku Rantalan mukaan loppujen lopuksi kisoista eniten nauttii Brasilian eliitti, uskoo hän kritiikin ja keskustelun voimaan pitkällä tähtäimellä.

Screen Shot 2014-07-17 at 01.08.47Tiesitkö tätä Leijonista? Katso 30 knoppitietoa Sotshin jääkiekkojoukkueista
Tiesitkö, että koko Sotshin olympiaturnauksen vanhin ja nuorin pelaaja löytyy Leijonien riveistä? Myös NHL:n kovimman torjuntaprosentin hallitsija kaappaa kiekkoja räpyläänsä sinivalkoisissa. Suomalaiselta pelaajalta löytyy myös eniten arvokisamitaleja kaikista Sotshin pelaajista. Yle Urheilu kokosi näyttävän videon turnaukseen liittyvistä knoppitiedoista.

ILMIÖT

gourmetSuomalainen keittokirja herättää hilpeyttä: Kahvinkeittimellä gourmet-tasoista ruokaa!
Pian julkaistavan You did what?! -kirjan mukaan muun muassa kampasimpukat, karitsan ulkofilee ja lohitartar valmistuvat kahvinkeittimellä. Idea valmistaa fine dining -tasoista ruokaa kahvinkeittimellä muhi suomalaisen valokuvaaja Antti Karppisen mietintämyssyssä rapiat kymmenen vuotta.

aimankakiNäistä oltiin äimän käkenä ja ällikällä lyötyjä – selvitimme sanontojen erikoiset alkuperät
Kysyimme lukijoiltamme torstaina, mitkä erikoiset sanonnat eivät ole heille olleet ihan selvää pässinlihaa. Kiinnostusta ilmeni roppakaupalla, alle vuorokaudessa kommentteja tuli lähes sata. Apua saimme sanojen alkuperän ruotimiseen erikoistuneelta tutkijalta.

founders-airbnb-2000Ilmapatja ja aamiainen – kotimajoituspalvelut tarjoavat vaihtoehdon kasvottomille hotelleille
AirBnB-sivuston kautta voi vuokrata itselleen asunnon vaikka matkan ajaksi 192 maasta. Matkailualan asiantuntijan mukaan tämä voisi olla vakavasti otettava ilmiö hotellialan kannalta, mikäli Helsingissä olisi tarjolla parituhatta yksittäistä asunnontarjoajaa.

firefoxPuolan penistentti ja Internet Exploder – toimittajat kertovat pahimmista mokistaan
Moka on lajha… Eikäkö! Tänään Ylellä sosiaalisen median tuottajana toimiva Antti Hirvonen haastoi Twitterissä toimittajat kertomaan pahimmista mokistaan.

matto2Läppäreitä, Aarnion arvokkaita tuoleja ja kassillinen vintage-Arabiaa – löytöretkellä roskalavalle
Lauantaina Roskalava Turku -Facebook-ryhmässä ilmiannettiin keskustassa sijaitseva roskalava, jonne viestin perusteella on hylätty puuarkku, kevytlentokoneita, sohva ja läppäri. Sinne siis!

PELIT

grandtheftautoArviossa GTA V: Peli, jonka takia konsoli hankitaan
YleX:n kovin konsolipelimies Aleksi tarttui Grand Theft Auto 5:n rattiin ja oli myyty. Peli on ensimmäinen, jolle mies on antanut täydet viisi tähteä. Pelistä löytyy vain yksi nillitettävä asia.

thomaspuha_areenaSuomalainen peliguru kertoo: Tällainen on pelialan Hollywood
Pelaaja-lehden perustaja ja Call of Dutyn valmistajan kanssa yhteistyötä tekevän Umbra Softwaren Thomas Puhalle on tullut peliskenen suurimmat ympyrät tutuksi Miamista Hollywoodiin. Miehen perusduuni on kuitenkin kaukana jetset-elämästä. Mies kuitenkin tapaa maailman isoimpien pelistudioiden tekijöitä, matkustaa ympäri maailmaa ja saa kaikesta vielä palkkaakin.

nesSuperharvinainen Nintendo-peli löytyi pilkkahintaan kirpparilta – arvo jopa kymmeniä tuhansia dollareita
Välillä kirpparimyytit polkuhintaan ostetuista arvoesineistä käyvät toteen. Ainakin Yhdysvalloissa, missä nainen osti kirpparilta alle kymmenellä dollarilla huippuarvokkaan Nintendo-pelin. Pohjois-Carolinassa asuva nainen osti paikallisesta hyväntekeväisyyskirpputorilta Stadium Events -nimisen pelikasetin, joka on yksi maailman harvinaisimmista videopeleistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s