Musiikki

adam2Adam Lambert naureskelee YleX:lle suomen kielen taitojaan – suutelusta tulikin susi
Adam Lambertin tuoreen Trespassing-albumin kansilehtisessä laulajatähti kirjoittaa erityiskiitoksen puolisolleen Sauli Koskiselle. Ihan nappiin ei kirjoituksen suomenkielinen osuus kuitenkaan mennyt. ”Oikeasti? Voi hitsi, suudella-sanaan tulee siis kaksi uuta? Kirjoitin sen vahingossa väärin”, Lambert hekottaa YleX:lle.

villevKuuntelimme HIMin odotetun Tears On Tape -albumin – reportaasi ennakkokuuntelusta
Helsinkiläisessä teollisuusperiferiassa piileskelevä, Suomen legendaarisin äänitysstudio Finnvox sai perjantaina 22. maalikuuta toimia HIM-yhtyeen huhtikuussa julkaistavan Tears On Tape -albumin ennakkokuunteluareenana. Täälläkö, peranautokorjaamoiden ja ranenröörijakarhupumppujen keskellä on kuuden vuosikymmenen aikana äänitetty niin NightwishinUltra Bran kuin Rauli Badding Somerjoenkin albumit?

lovexNOSTO8 000 kilometriä suosikkiartistin vuoksi – japanilaisfanit matkustavat Suomeen bändien perässä
YleX jututti kolmea tosifania, jotka matkustavat jopa vuosittain Japanista Suomeen katsomaan lempibändejään. Japanista löytyy muun muassa niin Lovexin, Neljän Ruusun kuin Popedankin tosifaneja.

jontteRuisrock pyörätuolista käsin: Paremmin nyt näkee keikat kuin ennen vammautumista
Tänä vuonna Ruisrock teki kymmenen saavutettavuuslupausta, joiden avulla liikuntarajoitteisten on helpompi festaroida. John Nordqvistille tämä oli viimeinen niitti lipunhankintaan. ”Tilaa on tullut kuin Mooseksen taikasauvalla”, Nordqvist kuvailee festarikansan suhtautumista pyörätuolilla kulkevaan.

jurassic-20120810-0489Placebo, Paloma, Kravitz… Kuka maksaa huilut ja viulut, kun huippukonsertti peruuntuu?
Kun artisti peruuttaa sovitun konsertin, on markkinointiin, paikkavuokriin, logistiikkaan ja työvoimaan saatettu käyttää jo kymmeniä tuhansia euroja. Parin kuukauden aikana keikkoja Placebosta Paloma Faithiin ja Lenny Kravitzista Frank Oceaniin on peruttu. Kuka kärsii taloudelliset tappiot? 

frnak

Brittitähti hämmästyi: Mitä, onko Children of Bodom tosiaan Suomesta?
Jurassic Rockissa sunnuntaina esiintyvä folk punk -artisti Frank Turner myöntää olevansa hevimiehiä. Turner kyselikin YleX:n Marialta, mitä muita suomalaisia hevibändejä on, ja yllättyi kuulemastaan. Eräs suomalainen hevimetal-bändi on miehen sydäntä lähellä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s