Urheilu

Sveitsin+Stephan+Lichtsteiner,+Fabian+Schaer+ja+Diego+Benaglio+Brasiliassa+2014Halailu ja läheisyys kuuluvat kentille – miksi homous on tabu jalkapallossa?
Jalkapallo mielletään heteronormatiiviseksi lajiksi, jossa homoseksuaalisuus mainitaan korkeintaan pukukoppien vitseissä. Brasilian MM-kisojen 736 pelaajasta yksikään ei ole kertonut avoimesti kuuluvansa mihinkään seksuaalivähemmistöön, vaikka avoimuuteen on kannustettu jopa YK:n tasolla. Miksi homoudesta vaietaan? Muuttuisivatko pelaajien tuuletustilanteet, joissa koskettaminen ja läheisyys kuuluvat asiaan, mikäli halattavana olisi homo?

Olympiahistorian surkein suoritus – mutta entä jos he olisivat pystyneet ennätyslukemiinsa?
Rion olympialaiset ovat olleet Suomelle historian surkeimmat, mikäli menestys lasketaan mitalien määrässä. Näistä kisoista mitalin matkalaukkuunsa pakkasi vain yksi urheilija, nyrkkeilijä Mira Potkonen. Mutta entä jos suomalaiset olisivat pystyneet parhaaseensa ja tekemään saman tuloksen kuin heidän ennätyksensä? Siinä tapauksessa olympialaisista olisi muistona kaksi mitalia keihäässä ja moukarikulta.

Cisse+Häkkinen+ja+Lionel+MessiKuin kaksi marjaa – tässä MM-kisapelaajien kaksoisolennot
Listasimme Yle Urheilun kisatoimituksessa Facebook-seuraajiemme avustuksella Brasialian jalkapallon MM-kisoissa palloa potkivien uroiden doppelgängerit eli kaksoisolennot. Galleriaa klikkaamalla saat lisätietoa!

Screen Shot 2014-07-17 at 01.06.08Riku Rantala: ”Brasilialaiset rakastavat jalkapalloa, mutta vihaavat näitä MM-kisoja”
Suurten tuloerojen Brasiliassa järjestetään huippukalliit MM-kisat, vaikka maan terveydenhoito, koulutus ja saniteettiasiat ovatkin retuperällä. Vaikka maailmanmatkaaja ja toimittaja Riku Rantalan mukaan loppujen lopuksi kisoista eniten nauttii Brasilian eliitti, uskoo hän kritiikin ja keskustelun voimaan pitkällä tähtäimellä.

Screen Shot 2014-07-17 at 01.08.47Tiesitkö tätä Leijonista? Katso 30 knoppitietoa Sotshin jääkiekkojoukkueista
Tiesitkö, että koko Sotshin olympiaturnauksen vanhin ja nuorin pelaaja löytyy Leijonien riveistä? Myös NHL:n kovimman torjuntaprosentin hallitsija kaappaa kiekkoja räpyläänsä sinivalkoisissa. Suomalaiselta pelaajalta löytyy myös eniten arvokisamitaleja kaikista Sotshin pelaajista. Yle Urheilu kokosi näyttävän videon turnaukseen liittyvistä knoppitiedoista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s