Työkokemus

Yle Urheilu, toimittaja 4.4.2016– (aiemmin 4.2.2014–21.9.2014)
Työtehtäviini urheilun suurtapahtumien tiimoilta kuuluvat videoiden editoiminen, nettiuutisten kirjoittaminen sekä toimiminen Yle Urheilun sosiaalisen median eri kanavien ylläpitäjänä.

Nouhau Professionals, Radio Nova, verkkotoimittaja 1.11.2014–31.10.2015
Toimittajan työt Suomen kuunnelluimman kaupallisen radion verkkotoimituksessa. Juttujen ideointi ja toteutus ajankohtaisista puheenaiheista ja ilmiöistä rohkealla otteella. Vastuullani on Mtv.fi-sivuston etusivulla oleva Radio Novan jutturulla.

HC TPS, community manager (sijaisuus) 2.10.2014–21.10.2014
Liiga-joukkue TPS:n community managerin sijaisen työt. Muun muassa tiedotteiden, otteluraporttien ja nettiuutisten kirjoittaminen, sosiaalisen median ylläpitoa ja Musta-lehden toimittaminen.

YleX, Yleisradio, mediatoimittaja/verkkotoimittaja 15.12.2010–31.12.2013

Uutisjuttujen ideointi ja toteutus Yleisradion valtakunnallisen nuorisokanavan verkkosivuille ylex.fi (vuonna 2013 kävijöitä eri selaimista viikoittain keskimäärin 153 000). Työnkuvaan sisältyvät myös valokuvaaminen, videokuvaaminen, editointi, radiojuttujen toimittaminen sekä sosiaalisen median ylläpito.

Luonto-Liitto, Nuorten Luonto, päätoimittaja 1.4.2010–jatkuu edelleen

Luonto-Liiton nuorille suunnatun, neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden sisällön suunnittelu, juttujen kirjoittaminen, visuaalisen ilmeen suunnittelu sekä juttujen oikoluku. Työ sisältää myös sosiaalisen median ylläpitoa, kampanjoiden suunnittelua, taittosuunnittelua ja markkinointia. Työ on osa-aikaista.

Turun Sanomat, vakituinen avustaja, 1.1.2010-jatkuu edelleen

Päivittäisen Kymmenen kysymystä -ajankohtais- ja yleistietovisan kysymysten laadinta. Työ vaatii vankkaa yleistietämystä sekä uutisten seuraamista päivittäin.

Yle viihdetoimitus, mediatoimittaja 12.2.2009–8.8.2009

TV- ja nettijuttujen toimittaminen muun muassa TV2:n Musiikki-TV-ohjelmaan sekä Yhteinen sävel -monimediaprojektiin. Työhön sisältyi myös videoiden kuvaaminen ja leikkaaminen Ylen Satumaa-nettisivustolle sekä televisiolähetyksiin. Työskentelin tuotantoassistenttina vuoden 2009 Emma-gaalassa sekä Muuvi-gaalassa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s