Minusta

Olen luova (free-)toimittaja / valokuvaaja / video-osaaja / somettaja ja etsin unelmieni toimeksiantoja.

Vaadin työltäni monipuolisuutta sekä haastavuutta. Sovin parhaiten työyhteisöön, jossa annetaan tilaa luovuudelle ja uudistumiselle eikä turhaan pidetä pipoja liian kireällä. Olen joustava, rento ja reilu – samaa odotan työyhteisöltäni. Nautin hektisestä työstä ja saan aikaiseksi erinomaista jälkeä hengästyttävissäkin oloissa. Kuitenkin nautin myös projekteista, joissa pystyn syventymään työhöni. Vaikka nautin myös itsenäisestä työstä, saan eniten itsestäni irti brainstormaus-sessiossa luovan tiimin kanssa.

Olen ollut töissä Yleisradion eri toimituksissa vuoden 2009 alusta lähtien. Aloitin työharjoittelussa Yle Viihteessä ja YleX:ssä, joihin molempiin minut palkattiin kesätöihin. Vuodesta 2010 vuoden 2013 loppuun työskentelin kokopäiväisenä mediatoimittajana ja verkkotoimittajana YleX:ssä. Vuonna 2014 aloitin freelancerina Yle Urheilussa, jossa olen työskennellyt verkkotoimittajana Sotshin olympialaisten, jalkapallon MM- ja EM-kisojen sekä Rion olympialaisten aikaan. Lisäksi olen työskennellyt Ylen Lounais-Suomen uutisten toimituksessa ja Yle Puheessa väliaikaisena tuuraajana.

Vuodesta 2010 lähtien olen luotsannut päätoimittajana Luonto-Liiton neljästi vuodessa ilmestyvää Nuorten Luonto -jäsenlehteä. Lisäksi olen työskennellyt Turun Sanomien vakituisena avustajana vuodesta 2010 laatien päivittäin ilmestyvää Kymmenen kysymystä -palstaa.

Rakastan kulttuuria popmusiikista klassiseen kirjallisuuteen, politiikkaa, ympäristöä ja eettisyyttä. Olen intohimoinen, periksiantamaton ratkaisijatyyppi, joka haluaa oppia ja kehittyä jatkuvasti. Innostun asioista usein ja helposti, mutta en kuitenkaan jätä aloittamaani projektia kesken tiukankaan paikan tullen. Rakastan tehdä pitkiä to do -listoja, mutta vielä enemmän rakastan saada listat tyhjiksi päivittäin.

Luonteeltani olen auttamattoman optimistinen ja pystyn ratkaisemaan epätoivoisiltakin vaikuttavat tilanteet. En myöskään halua peitellä herkkyyttäni ja tunteellisuuttani. Olen myös spontaani, intuitiivinen ja otan riskejä, kun siltä tuntuu.

Teen freelancer-töitä joustavasti joko laskun tai verokortin kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli uskot pystyväsi tarjoamaan minulle sopivaa työtä!

Harrastan pubivisoja, asioiden (kuten levyhyllyni) järjestelyä ja organisointia, kirppareita, valokuvausta, uusiin kulttuureihin tutustumista ja Radioheadin vanhojen sinkkujen keräämistä. Lisäksi päivittelen kahta blogia, eettisestä ja ekologisesta matkustamisesta kertovaa Matka luistaa -blogia sekä oikein sellaista dallaspullan tuoksuista lifestyle-blogia nimeltä Rauhankadulla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s