Videot

Olen kerännyt tälle sivulle poimintoja videosisällöistä, joiden tuotannossa olen ollut mukana joko toimittajana, kuvaajana tai leikkaajana. Sokerina pohjalle sivun lopussa vielä pieni kevennys vuodelta 2010.

Kuvaus/leikkaus


Kuvaus/leikkaus/suunnittelu: YleX:n Radiohistoriallinen 55 tunnin Nenämaraton 2012! 
nenaradioYleX:n taajuuksilla koettiin todellista radiohistoriaa, kun YleX Aamun Ile ja Matti valvoivat marraskuussa 2012 reippaasti yli kaksi vuorokautta, vetäen 55 tunnin Nenämaraton-radiolähetyksen.

Toimittaja/leikkaus/suunnittelu: Krista Siegfrids saatettiin euroviisuihin komeasti dingdongaillen 2013
krista
Maanantaina 6. toukokuuta 2013 Helsingin Senaatintorille oli kerääntynyt joukko innokkaita dingdongailijoita saattaamaan Krista Siegfridsiä kohti Mälmöön euroviisuja. Vaikuttaako brittiläiset The Independent -lehden väitteet Marry Me -kappaleen poliittisuudesta mitenkään euroviisuesitykseen? Entä mitä mieltä Krista on hänestä tehdystä drag queen -hahmosta?

Kuvaus/leikkaus/suunnittelu: Historialliset Justin Bieber -etkot Kaisaniemenpuistossa 2013 – parhaat palat
justinHelsingin Kaisaniemen puistoon oli kerääntynyt 26. huhtikuuta noin 4 000 Justin Bieber -fania Welcome to Finland Justin Bieber -keikkaetkoille. Yleisön entuudestaan villimmäksi saivat Robin, Jontte Valosaari, Diandra, Krista Siegfrids ja Mikael Gabriel.

Toimittaja: Haastattelussa Jurassic Rockissa 2013 esiintyvä Frank Turner
frank

Folkpunk-artisti Frank Turnerilla on erityinen suhde Suomeen. Useasti täällä keikkaillut artisti esiintyi viimeksi Jurassicrockissa ja YleX:n Maria pääsi miestä jututtamaan ennen lavalle nousua.

Leikkaus/suunnittelu: PMMP yllätti katusoittokeikalla keskellä Helsinkiä 2013
Screen Shot 2014-07-17 at 01.47.06
PMMP yllätti tiistaiaamulla 9. toukokuuta Helsingin kauppatorilla akustisella katusoittokeikalla. Yhtye esitti muun muassa hittinsä Mummola. Yhtye valmistautui niin sanotulla YleXPop up -keikalla kesäkuun YleXPopiin.

Kuvaus/leikkaus: Nettisensaatio Justimusfilms villitsi Helsingissä 2012: Junttius paistaa meistä läpi
justimus

Miljoonia katselukertoja YouTubessa kerännyt 18-vuotiaiden Joosen, Samin ja Juhon Justimusfilms esiintyi loppuunmyydylle Glorialle Helsingissä 30.5.2012. YleX:n Mika ”Sippo” Tolvanen tapasi pojat ennen keikkaa.

Kuvaus/leikkaus/suunnittelu: PMMP lähti kuumailmapallolla taivaan tuuliin 2012: Hullulla tavalla aidosti hasardi fiilis
pmmpilmapallo

YleX ja PMMP järjestivät vappuretken yläilmoihin 1.5.2012. YleX:n skabavoittaja pääsi kaverin kera kokemaan ainutlaatuisen vapun kuumailmapallossa Paulan ja Miran kanssa.

Leikkaus/kuvaus: Kuka voittaa tavisten kesäkisat 2012, hippi, hipsteri vai punkkari?
Screen Shot 2014-07-17 at 01.47.21
YleX Aamun Aleksi Ruuskanen otti olympialais-hengessä selvää, miten käykään kun urheiluareenalle heitetään 25-vuotias hippi-Tiina, 20-vuotias punkkari-Sari ja 21-vuotias hipsteri-Ella.

Leikkaus/suunnittelu: Vuoden 2011 Provinssirock-festivaali puolessatoista minuutissa!
yleiso
Leikkaus: Terveisiä Borneolta! -sarja 2009

borneo

Osa 1: Epäilyttävä lentoyhtiö, kupeksiva kunnajohtaja ja lehmännahkanaksut. YleX:n Laura lähti vuonna 2009 WWF:n matkalle Borneon sydämeen, Keski-Kalimantanille tutustumaan sademetsiin ja niiden uhkiin, asumaan Dayak-alkuperäiskansojen kanssa ja väijymään orankeja.

Leikkaus/käsikirjoitus: Kasakkapartio -musavideo 2009
kasakkapartioKasakkapartio-kappaleen musiikkivideo on tehty Yhteinen sävel -dokumenttisarjan arkistokuvista ja Kasakkapartio löytyy Yhteinen sävel -albulmilta juuri näiden artistien Vuokko Hovatta, Tuure Kilpeläinen ja Kerkko Koskinen tulkitsemana.

Toimittaja: Kerkko Koskisen ja Paula Koivuniemen työskentely studiolla sujui loistavasti 2009
paula

Kerkon ja Paulan yhteistyö studiolla sujui erinomaisesti ja tämä johtui Paulan mielestä siitä, että molemmat ovat kriittisiä oman tekemisensä suhteen. Pauli Hanhiniemi toteaa, että rakastettujen slaavilaisiskelmien tekeminen on hienoa ja haasteellista. ”Kappaleet kunnioittavat iskelmämusiikin maailmaa, mutta ainakin siltä osin, mitä minä olen kuullut, niin sovitukset ovat aika värikkäitä käsittelyjä,” hän toteaa.Loppukevennyksenä vielä vuonna 2010 tekemäni showreel.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s